Ring oss
010-494 77 10

Uppsats använder kakor som lagras på besökarens dator tillfälligt eller under en längre bestämd tid. Detta gör vi för att underlätta analyser som syftar till att förbättra besökarnas upplevelse samt för att generera besöksstatistik.

Vad är kakor?

En kaka är en textfil som lagras i din webbläsare som gör att vår server kan identifiera besökares datorer som en unik användare.

 

Analys

Plagiat använder kakor för att förbättra användarupplevelsen. Detta sker genom analys av besökarnas aktivitet på webbplatsen och navigering. Denna information innehåller aldrig någon personlig information då samtliga besökare analyseras som grupp. Analysverktyget som används är Google Analytics, en tjänst som Google Inc tillhandahåller.

 

Tredjepartskakor

Vi kan även komma att använda tredjepartskakor för att generera riktade budskap anpassade efter tidigare aktivitet (retargeting). Några exempel på tredjepartsnätverk som vi använder på Plagiat är Google, Youtube, Facebook och Twitter. Om du inte önskar få riktad reklam finns möjligheten att stänga av denna funktion genom att besöka http://www.networkadvertising.org/choices/.

 

Blockera och ta bort kakor

Om du inte önskar att kakor sparas kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar till lagring av kakor eller informerar dig varje gång en webbplats du besöker begär att få lagra kakor. Det är även möjligt att radera tidigare lagrade kakor genom funktioner i webbläsaren. Hur du gör för att undvika eller radera kakor beror på vilken webbläsare användaren använder.

Om du behöver en uppsats av högsta kvalitet och anonymitet till ett bra pris