Ring oss
010-494 77 10

Det som diskuteras här är att kan en spökskrivare hjälpa dig med din referat. Svaret på denna fråga är att det verkar helt omöjligt att en spökskrivare kan utföra uppgiften att göra referat eftersom de ansvarsområden som är skrivna i CV:n för en spökskrivare inte stämmer överens med den fråga du är.

En spökskrivare är en författare som skapar innehåll åt någon annan utan att ta åt sig äran. Ghostwriters är förmodligen mest kända för att ha skrivit självbiografier om kändisar som musiker och filmstjärnor. Men spökskrivartjänster är också efterfrågade i den allt mer konkurrensutsatta affärsvärlden. Globalt sinnade chefer blir medvetna om fördelarna med spökskrivare för sin internationella kommunikation. Och ett växande antal vänder sig till professionella innehållsskapare för att hjälpa till att skriva engelska blogginlägg, skriva pressmeddelanden och utkast till tal. Som sett inkluderar allt detta användningen av att skriva och inte göra referat.

Det krävs mycket mer än rätt ordförråd, stavning och grammatik för att skapa en övertygande kopia. Utbildade skribenter vet allt om textstruktur, att skräddarsy innehåll för olika målgrupper och att hitta rätt tonfall. Och när det kommer till internationell kommunikation spelar även kulturella aspekter en nyckelroll.

Det är en skarp skillnad mellan spökskrivare och redaktörer. Den största skillnaden kan förstås som: en spökskrivare är en person som skriver. Medan en redaktör är en person som ser till att skrivandet görs till perfektion. Men är det här hela skillnaden mellan spökskrivare och redaktör? Det enkla och korta svaret är nej.

De som får sin bok spökskriven för första gången kan bli förvirrade. Utöver det finns det flera typer av redaktörer. Så hur skiljer vi på dem? Det är lite komplicerat. Så det är inte lätt att veta vilken vi behöver nu?

Spökskrivare ska inte förväxlas med författare som väljer att publicera sina verk anonymt, författare som använder pennnamn eller medförfattarteam där båda författarna är krediterade. Som namnet antyder arbetar spökskrivare bort från rampljuset för att förverkliga andra människors idéer, och att göra referat är inte en sak som ligger i deras domän.

Om du har kämpat för att skriva en bok, ett blogginlägg eller något annat som involverar ord, kan din lösning vara att anlita en spökskrivare - någon som har förmågan att förvandla dina bokidéer till verklighet men som föredrar att arbeta i skuggor.

Vanligtvis känner inte läsarna till en spökskrivares inblandning i ett skrivprojekt. Detta kan låta misstänkt, men det är en transparent verksamhet när du väl slår hål på myten:

  • Part A kommer med idéerna och kunskapen; och
  • Part B förvandlar allt på sidan utan att ta åt sig äran för den slutliga produkten.

Alla ovanstående uppgifter för en spökskrivare som har beskrivits här i den här artikeln är vad spökskrivarna kan göra och i dessa uppgifter och ansvarsområden finns det ingen som definierar att spökskrivaren kan hjälpa oss att göra en referat.

Om du behöver en uppsats av högsta kvalitet och anonymitet till ett bra pris